Emma Undressed Emma Undressed Emma Undressed

Név:
Emma Undressed

Bemutatkozó:
Az Emma Undressed zenekart 2014. augusztus végén alapítottuk öten (Micskei Dalma - ének; Auer Bence - gitár; Béres János Dávid - gitár; Kondás Béla - basszusgitár; Docsa Gábor - dobok) Debrecenben. Előtte két évig együtt zenéltünk egy másik formációban, majd Micskei Dalma énekesnő érkezésével úgy döntöttünk, hogy új néven folytatjuk tovább. A stílusunkat leginkább a pop-metál szóval lehet jellemezni, de igyekszünk több stílusból építkezni.

Szeptember végére, alig pár hét leforgása alatt elkészítettünk két feldolgozás videót az Imagine Dragons zenekar két számához, melyek együttes nézettsége mára eléri a 30.000-et a legnépszerűbb videómegosztó portálon. Ezután több online cikk is megjelent rólunk, pl. a HammerWorld, a Zenészmagazin, a Lángoló Gitárok vagy éppen a RockViIág oldalán. Az első koncertünkre sem kellett sokat várni, melyre 2014. október 24-én a debreceni Kaptár Klubban került sor, meglepően nagy érdeklődés mellett.

A tél a zeneszerzésről szólt, majd 2015 februárjában elkezdtük rögzíteni a 6 dalból álló első bemutatkozó albumunkat. Az album minden részletét mi magunk csináltuk, a felvételezéstől a maszterelésen át az összes vizuális elemig, így nagyjából nulla forintos költségvetésből hoztuk ki a legelső anyagunkat. Az LP egy egységes koncepció mentél került kidolgozásra, az album egy szakítás történetét mutatja be, egy-egy dal ehhez kapcsolódóan egy-egy lelki állapotot tükröz. A 6 zeneszám mellé pedig végül elkészítettük az egyik dal akusztikus változatát is. Az album fogadtatása pozitív volt, több online oldal is bemutatta.

A bemutatkozó LP munkálatai mellett több koncertet is adtunk pl. Debrecenben, Nyíregyházán, Berettyóújfaluban. 2015 nyarán pedig megnyertük a mezőtúri East Fest közönségszavazását, így mi is ott lehettünk Kelet-Magyarország egyik legnagyobb fesztiválján.

Terveink között szerepel egy új album, melyen már el is kezdtünk dolgozni. Ugyanakkor természetesen szeretnénk minél többet koncertezni, és minél több helyre eljutni.

Facebook oldal: https://www.facebook.com/EmmaUndressedOfficial
Weblap: http://www.emmaundressed.com/
Youtube csatorna: https://www.youtube.com/channel/UClH33bGFKLSqsd-_Eo4mmDw

Műfaj:
pop / rock

Számok:


Cím: Mirror
Szerző: Emma Undressed


Cím: Flows Away
Szerző: Emma Undressed


Cím: Tear Them Out
Szerző: Emma Undressed


Cím: You
Szerző: Emma Undressed


Cím: My Mistake
Szerző: Emma Undressed

Videók:
https://www.youtube.com/watch?v=qSsYR5Qd9KQ
https://www.youtube.com/watch?v=V5lwi4ZJBI4
https://www.youtube.com/watch?v=swJ-pJ4Svtc

Weboldal:
http://www.emmaundressed.com

E-mail cím:
emma...@gmail.com

Státusza: kiesett

Szavazatok: 90

Fórum / / / vélemények
#1 Kiss Tamás
2015. szeptember 10. 20:02

Nekik kell nyerni! ;)

#2 Franciska
2015. szeptember 11. 8:55

Imádooom

#3 Vigh Péter
2015. szeptember 13. 19:32

Csatlakozok Kiss kollégához. Hajrá!

#4 Szabó Évi
2015. szeptember 15. 10:41

Ez nagyon jó!

Szólj hozzá!

YouTube