EFFEKT EFFEKT EFFEKT

Név:
EFFEKT

Bemutatkozó:
A nevezésünknek két oka van. Szeretnénk egy tini gitáros első dalát bemutatni! A címe: Ne add fel.
A másik ok,hogy a dobok mögött egy ifjú hölgy ül és varázsol!

És akkor egy rövid bemutatás a zenekarról,ahol ők játszanak:

A zenekart a Holdosi ikrek (Attila,Sándor) alapították 1994-ben. Ez egy gyerekkori álom megvalósulása,mindig is ezt szerették volna csinálni. A felállás inotai gyerekkori barátokkal lett teljes. A névválasztást komoly vita előzte meg,de a cél az volt, hogy legyen magyar, legyen erős, lendületes, és persze tetsszen is, így esett a választás az EFFEKT-re.
Mely zenekarok voltak hatással ránk? Nem akarnánk besorolni magunkat, a rocktól a metálig vannak dalaink, mindig a mondanivaló és a hozzátartozó érzés szabja meg a dal arculatát, nem a műfaji kötöttségek. Fontos, hogy lendületes, dallamos zene legyen! Hallgatni nagyon sokféle zenét szeretünk, persze vannak kedvencek is, és biztosan hatnak is ránk tudat alatt egészséges mértékben. Tudatosan még véletlenül se szeretnénk utánozni senkit se. Mindig is szeretnénk a saját hangunkon,saját zenénkkel megszólalni.
Mint mondják,a téma az utcán hever. Téma lehet a hétköznap,a munka, az érzések, a veled történtek, a szerelem, a nők,az emberi tulajdonságok,attól függően,hogy éppen mi vált ki belőled erős érzéseket és erre reagálnod kell. Valaki azt mondta-a dalszöveg szerelem függő,ez is benne van a pakliban.
Eredmény volt az első fellépés,az első saját dal,az első album,majd a hosszú ideig slágerlistás saját dal,de legnagyobb eredmény,hogy a zenekar képes megújulni, képes mosolyt varázsolni az arcokra,örömöt a szívekbe és így képes egymásra találni és jól érezni magát a közönséggel!
A zenekar 21 éves lesz az idén! Csak emlékezetes pillanataink vannak! Jó is,rossz is,de ez így van rendjén. Megalakítottuk a Family Rock Club-ot. Útjára indítottunk az F.R.C. Rockfesztivált (mini fesztivál), idén már három saját rendezésű szabadtéri rendezvényünk lesz/volt!
Idén ellátogatunk egy kicsit külföldre is (Klub és fesztivál), igyekszünk a régi ismerősökkel megújítani a kapcsolatokat,és szeretnénk befejezni a tizedik albumot! Ebből készülni fog videoklip is. Reméljük,hogy ezzel elnyerjük rajongóink osztatlan tetszését is!
Hely: Várpalota
Stílus: Hard rock/Heavy Metal
Az Effekt zenekar honlapja: http://effektzenekar.hu/
Elérhetőség: effektrock15@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/pages/EFFEKT-zenekar/129003573792411

Műfaj:
metál

Számok:


Cím: Effekt-Álarc
Szerző: Effekt


Cím: Effekt-Lelked mélyén
Szerző: Effekt


Cím: Effekt-Motorhoz láncolva
Szerző: Effekt


Cím: Effekt-Ne add fel
Szerző: Effekt


Cím: Effekt-Út rabjai
Szerző: Effekt

Videók:
http://www.youtube.com/watch?v=kAeJJN7WaZg
http://www.youtube.com/watch?v=CLyjFFWv-es
http://www.youtube.com/watch?v=XV1GZ4oFMwM

Weboldal:
http://effektzenekar.hu/

E-mail cím:
effe...@gmail.com

Státusza: kiesett

Szavazatok: 22

Fórum / / / vélemények
#1 Vas Balázs
2015. szeptember 15. 16:43

:)

#2 Petrovics Attila
2015. szeptember 16. 9:32

Sziasztok! Szuper a zene,csak így tovább,"Soha ne add fel"!

#3 Öreg rocker
2015. szeptember 16. 22:02

Kár,hogy rengetegen összetévesztik a Tetszik gombot a Szavazok.-kal........Bár nekem is csak később esett le,hogy nem kellett az e-mail....Semmi baj,jó ez így is,sokaknak tetszik ez a lényeg!

#4 Geráld
2015. szeptember 24. 16:14

Nagyon fain ez a banda, a Bélabácsi a kedvencem, remélem felszántják a hajót!

Szólj hozzá!

YouTube