Decaying Incest

Név:
Decaying Incest

Bemutatkozó:
A Decaying Incest 2003-ban, baráti zenélésből alakult. 2005-ben a csapat már rendszeresen koncertezett, főleg saját régiójukban, Győr-Moson-Sopron Megyében, de a későbbi években az ország több pontján is adtak koncertet. 2011-ben jelent meg első lemezük a Nail Records gondozásában, mely a Tépd szét a csendet címet kapta. A zenekar akkoriban már Budapesten is be tudott mutatkozni, és fellépési lehetőséget kaptak a csehországi Rock For People Fesztiválon is. A következő évben már játszottak a Rockmaratonon és a Zorall Sörolimpián is.

2014-ben újabb tagcserék következtek, így most ezzel a felállással - Boros Attila – ének, Horváth Balázs – dobok, Gulyás Tamás – szólógitár, Osztronkovics Gergő – basszusgitár – koncerteznek és készítik következő lemezüket.

Műfaj:
metál

Számok:


Cím: Ítéletet mondanak
Szerző: Decaying Incest


Cím: Tépd szét a csendet
Szerző: Decaying Incest


Cím: Menekülés a pokolból
Szerző: Decaying Incest

Videók:
https://www.youtube.com/watch?v=X4KzDQHz_NM
https://www.youtube.com/watch?v=inriEnWnLy4

Weboldal:
http://decayingincest.wix.com/dincest

E-mail cím:
pek...@gmail.com

Státusza: kiesett

Szavazatok: 20

Fórum / / / vélemények
#1 Beatrix Bitter
2015. szeptember 10. 16:09

Király :)

#2 Trixy
2015. szeptember 10. 16:12

:)

#3 toma
2015. szeptember 10. 16:21

Szuper!

#4 Vendita contrassegno
2017. április 28. 1:59

Gine francia, dove comprare online sicuro e vendita in farmacia italiana, generico online pagamento contrassegno tranne en farmacias. Pillola prezzo anche prezzi farmaci, generico senza ricetta in farmacia e acquista in contrassegno nonostante acquisto generico sicuro

Szólj hozzá!

YouTube