Cane Hill Cane Hill Cane Hill

Név:
Cane Hill

Bemutatkozó:
CANE HILL – BIOGRÁFIA ( Kórlap)

A modern metal formációt Plenk, az énekes-dalszövegíró hívta életre 2014 januárjában, olyan zenészgárdával, melyben nem hétköznapi hangszeresek muzsikálnak!
Plenk a csapat nevét, a zenekari próbán kialakult őrület, és a tagok legjellemzőbb, legbetegebb viselkedés formái alapján választotta, mondván, hogy úgy érzi magát, mintha egy elmegyógyintézetben lenne.
A zenészek ezen tulajdonságaik alapján lettek elnevezve: Maniac, Panicky, Paranoid és Addicted.
Mi sem bizonyítja jobban a zenekar találó nevét, minthogy a tagok a koncerteken kényszerzubbony szerű ruhát és gézből készült szemfedőt – maszkokat viselnek, sőt ápolónői felügyeletet is igényelnek!
Bár a zenekar még ebben a formációban nagyon friss, de a tagok külön - külön már sok évre visszatekintő zenei tapasztalattal rendelkeznek!
A közös munka csak márciusban kezdődhetett el, meg kellett találni a módját, miképp lehet együtt dolgozni, a nem teljesen hétköznapi társasággal!
Hosszas kezelés és számos nyugtató-injekció segítségével, elkészült két dal stúdió felvétele, melyek a Cage for you, és a Lie to me címet viselik.
A 2 dal a Youtube-on debütált.
E két szerzemény hallatán, a HammerWorld tehetségkutató zsűrije beválogatta a Cane Hill-t a legjobb 30 csapat közé, minek értelmében első koncertjüket a Rockmaraton Fesztiválon adták.
A zenekar tervei között szerepel, hogy 2015 év végére elkészüljön az első 6 dalt tartalmazó kislemez, amivel a nemzetközi színteret is megcélozza a csapat, valamint profi show- val rukkoljon elő a 2016. évi tavaszi országos turné állomásaira!

Műfaj:
metál

Számok:


Cím: The Prophet
Szerző: Cane Hill


Cím: Add Végre Önmagad
Szerző: Cane Hill


Cím: Lie To Me
Szerző: Cane Hill

Weboldal:
http://www.facebook.com/canehillband

E-mail cím:
cane...@gmail.com

Státusza: kiesett

Szavazatok: 3

Szólj hozzá!

YouTube