Bekes Projekt Bekes Projekt Bekes Projekt

Név:
Bekes Projekt

Bemutatkozó:
KOMPROMISSZUMMENTES HARDCORE/METAL BÉKÉSCSABÁRÓL, MAGYAR SZÖVEGEKKEL, MAGVAS MONDANIVALÓVAL!

Bio:
Az, hogy Laczkó Tamás a Billog után felhagyott az aktív zenekarozással még nem jelentette azt, hogy teljesen száműzte volna a zenélést az életéből. Szabadidejében ugyanúgy dobolt/gitározott, időnként pedig feldemózott egy-egy ötletet, számvázlatot. Azért egy idő után ő is úgy gondolta, hogy csak jó lenne társakat is találni ehhez és hobbizenekarként néha összejönni muzsikálni. Előbb Gyüre Zsolt gitáros csatlakozott a projekthez 2013 januárjában, akinek a neve a Mayday Inc. zenekarból lehet ismerős. A próbák és a számírások innentől már ketten zajlottak. Júliusban Erdős Dániel basszusgitáros került a képbe, aki az utóbbi időben, a Charoon után szintén felhagyott az aktív zenéléssel és örömmel mondott igent a felkérésre. Dani egyébként korábban a Nasmith zenekarral járta az ország klubjait és fesztiváljait. Néhány hónapnyi közös munka után már 7 saját szerzeménnyel a tarsolyban csupán a megfelelő torok hiányzott a csapatból, és adta magát a dolog, hogy Tomi Billogos zenésztársa és régi barátja, illetve a többiek szintén régi cimborája, Zahorán Csaba töltse be az űrt, aki a Blind Myself és az Insane kötelékeiben is eltöltött 2-2 évet az elmúlt időkben, jelenleg pedig a megújult Billogon dolgozik a fővárosban. A Bekes Projekt egy vérbeli kötöttségektől és megfelelni akarástól mentes, baráti örömzenélés mindenféle görcs és feszülés nélkül. A fő cél az, hogy mi magunk jól érezzük magunkat, mindez pedig egy igen extrém, a mostani trendektől elütő, kompromisszummentes muzsika képében ölt testet.

Az év első felében a gyulai No Silence stúdióban került rögzítésre a hétszámos bemutatkozó lemezünk Korlátok Nélkül címmel. Kezdettől fogva egy igazi élő hangzás volt a koncepció, a lehető legkevesebb utómunkával fűszerezve. A zenekar, illetve a szövegek mondanivalójához remekül passzoló borítót Erdős Dani basszusgitárosunk készítette, CD-ket pedig korlátozott mennyiségben gyártattunk belőle. A lemez egyébként ingyenesen teljes egészében letölthető a bandcamp oldalunkról, de minden egyes esetleges felajánlás a Békéscsabai Állatvédők támogatására kerül továbbításra.

A június 2-i lemezpremiert követően a hónap végén az élő debütálás is megvolt hazai környezetben, két nyári fesztiválfellépés után ősszel pedig ismét meglátogattunk néhány hazai klubot.
Ősszel debütált első hivatalos videóklipünk az Új Kezdet című dalhoz, amit Farkas Christiánnal közösen készítettünk.
2015 tavaszán egy kisebb turnét is csináltunk az ország különböző pontjait érintve, illetve közben már elkezdtük írni az új dalokat is, miközben egy újabb videóklipen is dolgozunk, teljesen saját gyártásban.

Műfaj:
metál

Számok:


Cím: Új Kezdet
Szerző: Bekes Projekt


Cím: Másról Szól
Szerző: Bekes Projekt


Cím: Egyenes
Szerző: Bekes Projekt


Cím: Korlátok Nélkül
Szerző: Bekes Projekt


Cím: Szabad Akarat
Szerző: Bekes Projekt

Videók:
https://www.youtube.com/watch?v=iwtoeUat1xo
https://www.youtube.com/watch?v=wtPuz9mP9O0
https://www.youtube.com/watch?v=FhELECvhYME

Weboldal:
https://www.facebook.com/bekesprojekt

E-mail cím:
beke...@gmail.com

Státusza: kiesett

Szavazatok: 33

Fórum / / / vélemények
#1 Tóth Miklós
2015. szeptember 27. 12:19

hajrá Bekes Project!!

Szólj hozzá!

YouTube