Baby On The Woods Baby On The Woods Baby On The Woods

Név:
Baby On The Woods

Bemutatkozó:
"A zene alapját A Kapitány ósdi basszusgitárjának röfögése adja, ami a lányok szívének legsötétebb bugyrai felé tart, ott szabad a csók, a szex és lehetsz bárki, az estét úgysem úszod meg szárazon. A Baby on the Woods egy új formáció, akikről még nagyon sokat fogtok hallani, feltéve, ha el nem adják magukat, hogy 50 éves korukig heti háromszor Nikki Sixx nappalijában nyomják a rock n roll-t. Ez a garázs banda nagyon él a színpadon, a riffek mesterien vannak összerakva, ha ezek megérzik a füst szagát, nehéz őket lerángatni a színpadról. Mélyről jövő energia hatja át a bugyiszaggató punk rock-os garázs zenét. Röviden: Baby on the Woods!"
Czeglédi Szabolcs (Run Over Dogs)

"A srácok egyébként először 15 éves koruk körül álltak össze, és akkor első körben még a lányvokállal is próbálkoztak, ami nem igazán működött. Aztán 2009-re kikristályosodott a kép, hogy akkor mit és hogy, a garázsrockban találkozott az ízlésük. Így a következő évben beindult a nagyüzem. Mivel pedig mindig ilyen muzsikát toltak, így a koncepció nem volt kérdés.A zenekar karcos riffjei pont hozzák azt a hangulatot, amiért az 1990-es évek igazán pompás kis évtizedként vonulhat be a zenetörténetbe. A Baby on the Woods dallamvilágát napjaink – csöppet elpoposodott – fogyasztási igényeire szabta, és az egész igen jól passzol a pinceklubok riffekkel ölelt világához.

Legújabb korongjuk, a tavaly ősszel debütált Dirty.Real.Garage. több nótája, így az általam is igencsak kedvelt For a Muse, a One of Them vagy épp a Misery, egytől egyig slágerszagú cuccok. Egy másik zenekarral interjúztam és egy Nyugati melletti kávézóba ültünk be. Miközben rendeltünk, a másik csapatnak mondtam, hogy több zenekarral is beszélgetek, így lesz majd a Baby on the Woods is, mire a pultos lány megjegyezte: „Bocs nem akarok közbevágni, de ők tényleg jók. A kecskeméti Baby on the Woods nagyon menő!”
Balogh Roland Magyar Nemzet

Műfaj:
pop / rock

Számok:


Cím: For a Muse
Szerző: BOTW


Cím: Have No Fear
Szerző: BOTW


Cím: MISERY
Szerző: BOTW

Videók:
https://www.youtube.com/watch?v=IIcTabfJBtM
https://www.youtube.com/watch?v=KfHNjWfyI10
https://www.youtube.com/watch?v=KG6OL-ylAxo

Weboldal:
https://www.facebook.com/babyonthewoods?fref=ts

E-mail cím:
baby...@gmail.com

Státusza: kiesett

Szavazatok: 11

Fórum / / / vélemények
#1 Szappanos Ádám
2015. szeptember 13. 17:06

Szólj hozzá!

YouTube